0

Kobalt mavisi tarantula yaklaşık 13 cm (5 ") bir bacak açıklığı ile orta boy tarantula olduğunu. kobalt mavisi tarantula onun için olduğunu kaydetti yanardöner mavi bacaklar ve açık gri zehir ve opisthosoma koyu gri rütbe içerebilir ikincisi olan.

Erkek ve dişiler Bu noktada erkek sergileyecektir. erkeklerde nihai (son) tüy dökme dek aynı bakmak cinsel dimorfizm hafif kahverengi veya bronz renk ve legginess şeklinde. Ayrıca erkek örümCeğinin bir parçası üzerinde emboli kazanacaktır ve tibial apofiz (çiftleşme kancalar). dişi sonunda erkek ve uzun erkeklerden daha canlı yıldan daha büyük olacaktır. kobalt mavisi tarantula is a fossorial türler ve kendi inşaat derin oyuklarda zamanının neredeyse tüm harcıyor .

 Doğal Yaşam Alanı: Tayland (Tünel Türü)
Yetişkin Gövde Uzunluğu: 5 cm

Türe Özgün Davranış Biçimi: 
Muhteşem renklerine ve güzelliğine rağmen, genellikle saklı yaşar ve kazdığı uzun tünellerden çıkmaz. Rahatsız edildiğinde son derece agresifleşir, tüm Asya ve Afrika kökenli tarantulalar gibi zehiri oldukça etkilidir ve uzun süreli etkilere yol açar. Dikkat edilmesi gereken bir Tarantuladır.

Bakımı: 
Tünel kazan tarantulalar kapağı yukarıda olan ve içi en az 15-20 cm toprak dolu olan teraryumlarda beslenmelidir. 20x20 cm lik zemin alanı yeterlidir. Isı 23°-25°C arasında tutulmalı yüksek nem için teraryum sık sık sulanmalıdır (70-80%).

KAYNAK:
www.tarantulam.com

BU YAZI DAHA ÖNCE KAÇ DEFA OKUNDUĞUNU ALT TARAFTAN BAKABİLİRSİNİZ

BU YAZIMIZ DAHA ÖNCE counter KİŞİ TARAFINDAN OKUNDU.

Yorum Gönder

 
Top